Go to content Go to navigation Go to search

Изработка на уеб дизайн, уеб сайт, онлайн магазин

октомври 17th, 2011

     Добре е още преди да сте си поръчали изработка на уеб сайт или изработка на онлайн магазин с уникален уеб дизайн да знаете каква текстова част ще има, какъв ще е обемът и след това, когато пишете статии в секцията за Новини или Публикации, да организирате в кратки текстове и обособени със смисъл части, разделени с подзаглавия. Така не само  улеснявате своите потребители, но и улеснявате търсачките – трябва и те да знаят къде са акцентите във Вашия уеб сайт. Задачата тук е много тънка - трябва да съобразите няколко нещица:

 - Подберете подходящите подзаглавия - достатъчно ясни, за да може потребителите да разберат за какво става въпрос, прочитайки само заглавията.

- Подзаглавията трябва да са интересни и ясни до толкова, че потребителите да поискат да прочетат останалия материал.

- Включете ключови думи в подзаглавието на сайта, за да знае търсачката, кои са основните и важни теми в този сайт.

 

 

     Целта след като поръчате изработка на уеб сайт или изработка на онлайн магазин с уникален уеб дизайн, е да създавате така страниците за статии и новини, че да се обхващат с един поглед. Трябва да е ясно къде са началото и края без прочит, колко време ще отнеме прочитането на материала, къде са акцентите и какво може да се научи от дадената страница Най-важното е читателят да се запита дали тази страница е за него. Именно заради това трябва да бъдете ясни и конкретни - не залъгвайте читателите. Целта е да пишете статиите си така, че подчертаните акценти да подтикнат читателя да прочете и останалата част от статията. Дори и да не прочете всичко, потребителят трябва да разбере най-важното от тази статия. Както вероятно разбирате – не е достатъчно само да си поръчате в реномирана фирма изработка на уеб сайт или изработка на онлайн магазин с уникален уеб дизайн – има още много работа след това и ако не сте квалифициран за нея – намерете подходящия човек да я върши качествено.

Comments are closed.