Go to content Go to navigation Go to search

Бебешки и детски колички, проходилки, легла

ноември 14th, 2011

Перфектна триколка бебешка количка и детска, осигурява на всички спортен и динамичен начин на живот. Тя е идеална за пътувания и разходки при всякакви климатични условия,

гарантирано от колелата с голям диаметър, оборудвани с въздушни камери. Възможността на количката летният кош да се обръща я прави още по-комфортна и предпочитана, както и всички проходилки, бебешки и детски колички и легла.

Тази комбинирана количка включва и летен вариант, кош за новородено и кошница за кола. Подходяща е за деца до 36 месеца, защото има 100 % алуминиева конструкция, овална рамка, дръжката се регулира на височина. Има система, с която става възможно закрепянето на столче за кола или кош с една ръка; въртящото се предно колело с възможност за застопоряване, което я прави много маневрена и лесна за бутане. Комплектът проходилки, бебешки легла и детски колички включва още дъждобран, 5 точков колан за безопасност, помпа за гуми, чанта за принадлежности, широк и удобен летен кош и голям кош за багаж, кош за новородено до 6 месеца с него покривало и луксозен сенник.

 

Други модели евтини проходилки, бебешки и детски колички и легла са конструирани като леки и мулти-аксесоарни колички с кош и с двулицев сенник. Превръща се в удобна бебешка количка и столче за кола за деца до 13 кг - лесно и бързо се монтира върху количката след излизането  от колата Моделът проходилки, бебешки и детски колички и легла ще задоволят нуждата от непрекъснато движение в топлите летни дни и организиране на детската стая, осигурявайки на детето и родителите максимален комфорт и лекота. Особено ценно предимство в жегата са предните колела - завиващи, а дръжките - ергономични. Сгъваемият сенник предпазва детето от силното лятно слънце, а многопозиционната облегалка и подвижната поставка за крачета позволяват приятна дрямка и сън в близкия парк или по време на разходката. Кошът за пазаруване е достатъчен за намаления багаж през лятото.

 

 

Comments are closed.