Go to content Go to navigation Go to search

Ремонти на матрици и дисплеи на лаптопи

юли 6th, 2011

Сигурно на почти всеки му се е налагало да отиде на ремонт на лаптопи. По тези места има абсолютно всеки един вид матрица за лаптоп, защото хората отиват с различни компютри и те трябва винаги да са готови. Те си купуват направо в промишлени количества не само един дисплей за лаптоп, ами много, защото се случва и те да се развалят. Могат да ви дадат безплатно клавиатура за лаптоп.
Това може да се случи, само ако сте им редовен клиент. Има много магазини за ремонт на лаптопи и затова те се чудят как да си привлекат нови клиенти. Те ще ви дадат някоя добра клавиатура за лаптоп, от която със сигурност ще останете много доволни. По-малко вероятно е да ви дадат матрица за лаптоп, защото те са по-скъпи и по-треудно се намират. Тя струва почти колкото чисто нов дисплей за лаптоп.
Има много монтьори, които не мислят за своите клиенти и ги карат да си купуват скъпа марица за лаптоп, защото така и те взимат повече пари. Принципно много пари не могат да се вземат от клавиатура за лаптоп и затова те се целят по-високо. Не във всеки магазин за ремонт на лаптопи има такива нечестни техници, но има някои, които хич не ги интересува, че техните клиенти може да не искат да си взимат нов дисплей за лаптоп.
Има случаи, когато една нова матрица за лаптоп да струва точно толкова, колкото и старата, стига тя да е запазена. Ако имате нужда от ремонт на лаптопи, то по-добре попитайте някой приятел за познати, които да ви препоръчат. Така можете да сте сигурни, че ще си вземете добра клавиатура за лаптопи и няма да ви излъжат. Ако той има дисплей за лаптоп, който не използва, може да ви го даде назаем.
Но все пак мъжете, които се интересуват от ремонт на лаптопи, не препоръчват да се взима назаем стара матрица за лаптоп, защото може да ви създаде главоболия. По-добре отидете в някой специализиран магазин и си изберете сносен дисплей за лаптоп, може от там да ви идва проблема. Опитайте се да си изберете и някоя мултифункционална клавиатура за лаптоп.

Comments are closed.