Go to content Go to navigation Go to search

Магазин за гранитогрес, в който се продават и врати

юни 30th, 2011

В един много стар магазин видях преди няколко дена много свежи идеи за пердета. Въпреки че магазинът беше много старинен, той имаше някои доста модерни дивани, които бяха много истънчени и луксозни. Личи си, че са стари, но пък изглеждаха много аристократично. Такива бяха и предлаганите врати, които бяха масивни и с големи позлатени дръжки. Подът беше от гранитогрес, което не си пасваше много с обстановката в магазина.
Но пък това му придаваше един неповторим вид. Много от хората там разбираха много от пердета, защото за всеки един модел те казваха от кой край на света е. Имаше и много добри познавачи на дивани, които казваха точно кой диван от какъв материал е направен. Хората, които разбираха от врати, споделяха възхищението си от фината и изискана резба по дървесината. Имаше и такива, които се възхищаваха на тъмния гранитогрес, макар че за други това беше в повече.
В денят, в който ние отидохме да посетим магазина, имаше много големи промоции както на повечето видове пердета, така и на някои от най-аристократичните дивани, с които магазинът разполагаше. Това беше много добра стратегия, защото много хора, които първоначално бяха отишли да си купят блиндирани врати, в крайна сметка излизаха с нещо друго. Някой от тях дори се въудошевиха и рашиха да си сложат подобен гранитогрес и вкъщи.
Ние попаднахме в този магазин напълно случайно, но там очевидно имаше хора, които бяха отишли специално за да си купят пердета. Те знаеха точно какви размери им трябват и постоянно обсъздаха цветовете на техните столове и дивани, за да могат те да си паснат. Аз лично повече се впечатлих от масивните и лъснати врати, които се извисяваха огромни над всичко останало. Баща ми пък естествено беше забил нос в покритият с гранитогрес под.
Мама е човек на изкуството и затова много се впечатли от някои от изложените пердета. Ние наскоро си обзаведохме апартамента (като искам да отбележа,че наистина сложихме гранитогрес), така че в момента наистина не се нуждаехме от подобни неща. Също така стените са ни прекалено малки, за да си сложим подобни врати. Така че преди да си тръгнем от магазина хвърлихме последен поглед на красивите дивани, но решихме, че и от тях няма да имаме такава голяма нужда.

Comments are closed.