Go to content Go to navigation Go to search

Кърти, чисти и извозва

юли 27th, 2011

Едно от най-щурите неща, които можете да направите, е да сложите ламиниран паркет във вашият кокошарник. Това било именно толкова абсурдно, колкото да сложите парапети пред колибката на кучето. Още повече, че ако то е голямо, и да се спъне нищо няма да му стане. Но в бъдеще може да се окаже, че те му пречат повече, отколкото да му помагат и да трябва да се кърти нещо. Но пък е хубаво да мъ сложите улуци.
В буквалния смисъл ще е хубаво, защото те ще придадат на къщичката много приятен вид. Иначе на едно куче не му трябват улуци. Също такакто не му трябват и парапети, затова се откажете от идеята. Иначе мисълта за ламиниран паркет в кокошарник започва много да ми допада. Може и аз да го пробвам. Само трябва да видя кой да кърти старата настилка.
Тя е много трудна за махане и за миене. Именно за това бих предпочела цени на ламиниран паркет. Ако няма кой да кърти, ще повикам професионални разбивачи на подови настилки. Те си знаят работата. Може дори да ми сложат улуци на кучешката къщичка. Все още се чудя да слагам ли парапети или не, но мисля, че ще бъде прекалено кичозно.
Но решението ми все още не е окончателно. До тогава ще трябва да избера какви точно улуци ще му паснат най-добре на моето куче. Мислех си и на него да сложа ламиниран паркет, но мисля, че не е хубаво за кучетата да спят така на пода. На пилетата не им пречи. Те дори и да имаха парапети нямаше да се пазят от тях, ами щяха отгоре да им се накачулят. Затова съм толкова сигурна, че ще се кърти там.
Но все пак ще трябва да мине известно време. Сигурна съм, че около кучешката колиба не е толкова лошо положението сега, макар и без улуци. Ще му сложа в крайна сметка парапети, но малко по-встрани, така че хем да е красиво и сладко, хем да не му пречат. Ще остане ламиниран паркет само за кокошарника, защото е наистина много важно да може да се чисти лесно и безпроблемно. Мисля и че се сещам за човек, който кърти много добре и то на страхотни цени.

Comments are closed.