Go to content Go to navigation Go to search

Забавна история от морето на Синеморец

юли 14th, 2011

Има много хора, които живеят в Сандански, но предпочитат да ходят в чужбина на почивка. Повечето хора си мислят, че щом са от там не могат да отидат на места като Трявна, които са по-малки и по-непопулярни от тях. Има хубави места, които не са никак дооценени. Това, че не са толкова известни колкото оферти за Боровец, не ги прави по никакъв начин по-недостойни за почивка и отдих. И Синеморец може да се оплаче от същото.
Той някак си остава в сянката на по-големите градове по морето. В Синеморец няма толкова забележителностии, колкото по другите места. В Боровец няма кой-знае какви неща, но пък хората отиват там заради пистите, на които могат да карат всякакви неща. Хората, които са родом от Сандански обичат да си ходят на почивка насам-натам. Те си купуват билети за различни дестинации, но както вече споменахме Трявна не е сред тях.
За щастие в Сандански има достатъчно хора, които да пътуват из всякакви места из страната. Ако те не отидат в Трявна, но тогава някой друг ще го направи. Все още туризмът в България продължава да се развива и има доста хора по повечето градове из страната, особено по време на празници. Има курорти като Боровец или Синеморец, например, в които има има посетители през цялото време, независимо от сезон.
На Сандански най-много му върви през началните месеци от годината, когато там зимата е топла и суха, за разлика от повечето други части на страната. В Синеморец времето също е по-благо от останалите места и много деца обичат да ходят там, защото така могат да си играят по цял ден без да се разболеят. Но това не спира спортистите, които отиват в Боровец и то през най-студените дни от годината, но на тях това им е работата. В екскурзия до Трявна туризмът не заваиси толкова много от природни дадености.
Там е достатъчно да отидете и да се забавлявате, защото в Сандански това ще е малко трудно да се направи. Ако в Трявна не можете да си изкарате добре, то тогава едва ли някде ще успеете. Може би само Синеморец може да разведри хората, но за това те първо трябва да отидат до там. Не може да си стоите в Боровец и да очаквате, че ще ви се случи нещо удивително.

Comments are closed.