Go to content Go to navigation Go to search

Видове камини по магазините

юли 6th, 2011

В повечето магазини за камини продават най-различни неща за дома. Там можете да намерите различни скулптури, поставки, плочки, теракот и какво ли още не. Аз лично съм виждала толкова големи и разнообразни магазини за камини, че там продаваха дори и принадлежности за лов и риболов, включително пистолети, пушки и въдици. Това са така наречените универсални магазини, в които можете да си намерите всичко.
Аз не знам дали някой, който е тръднал да си купува камини, ще излезе от подобен магазин с нещо друго, защото обикновено в тези универсални магазини цените са малко по-височки. Ако сте запален по въдици, обаче, може и да си позволите да си купите една или две за резерва. Може покрай търсенето на камини да видите и нещо друго интересно. Може да решите да ги облепите и тях с теракот – това не мисля, че ще изглежда много добре, но има и хора, които го правят .
Виждала съм камини, които са целите в плочки. Според мен така се губи идеята им. Целта на повечето камини, освен да топлят, разбира се, е да придават уютна атмосвера на дома, което е в разрез с наличието на някакъв студен теракот. Трябва нещата да се комбинират добре. Не можете да си накачулите вашите въдици по стените, например, само защото били скъпи.
Те трябва да пасват на останалата част от обсвановката. Ако вие сте дали толкова много пари за камини, не можете да ги опропастите с лека ръка. Ще трябва да намерите място за вашите въдици някъде другаде, където няма да пречат. В универсалните магазини за камини може и да е нахвърляно всичко, но те все пак не претендират да бъдет спретнати и уютни. Затова са целите пълни и с теракот.
На тях не им пука дали изглеждат топли или студени. Важно е хората да си купуват камини от тях и те да бъдат на печалба. Затова често техният теракот е в тон с предлаганите камини – те искат да внушат на хората колко хубаво биха изглеждали те заедно, за да си ги купят и двете. Не знам точно как се опитват да промотират продажбата на въдици, но явно успяват, защото хората продължават да си ги купуват като топъл хляб.

Comments are closed.