Go to content Go to navigation Go to search

Българските интериорни врати

юли 28th, 2011

Понеже производството на врати в България се развива доста бързо все повече станаха фирмите които предлагат своите интериорни врати, а и блиндирани врати в чужбина. Там обаче се сблъскват с едно като цяло обобщено недоверие към всички български стоки и с желанието на местните пазаруващи българските стоки да са доста по-евтини от останалите. Това е така, въпреки че нашите врати по нищо не отстъпват на останалите модели гаражни врати или интериорни врати, произвеждани на Запад. Нещо повече, нашите интериорни врати дори превъзхождат конкурентите си, а един модел български блиндирани врати отнема в пъти повече време за разбиване, отколкото на западните.

Какво може да се направи за да се промени това приобщаване на нашите врати към нискокачествените и евтини стоки? Това е въпрос, който тормози от много време производителите на врати и един от отговорите без съмнение е интернет. Благодарение на мрежата всеки производител на врати може да заеме своето място на чуждия пазар за интериорни врати или блиндирани врати без никакъв проблем. Единствено, необходимо е да се оптимизират сайтовете на фирмата на езика на съответния пазар за местните вариации на думите интериорни врати и блиндирани врати.

Накратко казано, в България са някои от най-добрите уеб мастери в света, които с малко или повече усилия могат да направят така, че сайтът на дадена компания да застане на първите места в търсачките в Холандия например, когато някой средностатистически холандец напише в местния Гугъл интериорни врати например. Същото може да се случи и за блиндирани врати. Така, постепенно ще се промени настроението към родните продукти и в частност към предлаганите от българските производители врати.

Още повече, самата инвестиция в това ще е направо минимална, тъй като рекламата в интернет е в десетки пъти по-евтина от тази по телевизии, вестници и радиа, а като цяло е доста по ефективна. Нещо, което за съжаление все още почти не се ползва от търговците на врати у нас.

Comments are closed.