Go to content Go to navigation Go to search

Необходим ли ни е СОТ за охрана?

май 4th, 2012

Спокойни ли сте, когато сте на работа или на почивка и няма никой в дома ви? Леко ли ви е на душата, когато детето ви е само у дома? Ако нищо не ви притеснява, то тогава или сте най – щастливия човек на света или вече сте се доверили на охрана със СОТ ( сигнално – охранителна техника ). Ако пък все още се колебаете дали да вземете мерки за охрана на дома, офиса или търговския си обект, сега е моментът да дочетете този материал до край.

Да започнем с това, че едва ли има някой, който да не е чувал за СОТ и да не знае, че това е един от най – ефективните и евтини начини за охрана на обекти. Ефективни, защото при всеки опит за посегателство над дома, офиса или търговския обект сигнално – охранителната техника реагира мигновено подавайки сигнал съм офиса на охранителната фирма, която сте наели да бди над вашето имущество, след което до няколко минути специализиран екип охранители е на мястото на получения сигнал. Охраната със сигнално – охранителна техника е денонощна и изключително ефективна. Монтирайки СОТ вие си спестявате от разходите, които иначе трябва да дадете, за да наемете физическа охрана, която да охранява денонощно обекта ви. Таксите, които трябва да платите за символични, а ако наемете охранителна фирма да проектира, монтира и извършва охраната на вашия обект вие ще получите техниката безплатно или на минимални цени.

Съществуват различни видове сигнално – охранителни техники, като някой от тях имат опцията да ви известяват по телефона за взлом в обекта ви, а други направо препращат сигнала от алармената система към офиса на охранителната фирма, която сте наели.

Наред със СОТ, охранителните фирми могат да монтират и системи за видеонабюдение и пожароизвестяване, което ще ви спести куп притеснения и ще ви даде възможност да наблюдавате обекта си в реално време.

Comments are closed.