Go to content Go to navigation Go to search

Каква работа да си намерим

ноември 5th, 2011

Въпросът с квалификацията и преквалификацията е наистина много сложен и много хора се затрудняват при решаването му.Така например някой частен детектив, който да не може да си намери клиенти или да му е писнало от тази работа и да не знае в коя посока най-правилно да продължи. Все пак той трябва да се насочи към нещо тематично, а не към търговията с климатици, например. Е, разбира се ако той има нужните познания, може да се насочи и към най-далечната професия, която си измисли, например бизнес с имоти Варна. Но пак казвам - стига той да има нужният опит и познания в областта. В противен случай не знам как един частен детектив ще е справи с подобна трудна задачка.

Не че търговията с климатици е нещо толкова сложно де - тябва ти съвсем малко обучение преди това за да навлезеш в базовите неща, нужни ти да ръководиш подобни начинания. Виж, вече с бизнеса с имоти Варна няма как да минеш толкова тънко - там определено ще трябва да малко повечко усилич, познания, опит, връзки и така нататък. Но ако човек е решен да успее и да стигне до крайната детсинация, то тогава просто няма какво да му попречи и да го спре.

Независимо с какво е избрал да се занимава все пак не бива изцяло да пркратява работата си като частен детектив, защото все някаква работа може да изпадне от някъде. То реално нищо не ти пречи да си практикуваш както това, така и работата с климатици - едното по никакъв начин не пречи на другото, но пък така ще имаш по-големи шансове за клиентела. Но ако вие решите да се насочите все пак към имоти Варна, то все пак ще трябва да отделята там малко повечко време от обичайното. Тогава от вас ще се изисква да ходите на различни места, да оглеждате имоти и парцели, да търсите подходящи клиенти, да се срещате с тях, да се срещате с адвокати и т.н. То, малка част от тези неща ги има и при работата като частен детектив де и може би затова няма да можете да се реализирате едновременно и на двете места.

Comments are closed.